چای ماسالا

Masala-tea

برخلاف چای معمولی که فقط با آب گرم دم می شود، چای ماسالا را میتوان با آب یا شیر گرم آماده کرد.


چای ماسالا یک چای شیرین و تند است که به دلیل عطر و بویش معروف است. این چای از ترکیب چای سیاه، زنجبیل و سایر ادویه ها تهیه می شود.

محبوب ترین ادویه هایی که به آن اضافه می شوند عبارتند از: هل، دارچین، رازیانه، فلفل سیاه و میخک. البته گاهی از بادیان ختایی، دانه گشنیز و فلفل دلمه ای هم استفاده می شود که طرفداران مخصوص به خودشان را دارند.


برخلاف چای معمولی که فقط با آب گرم دم می شود، چای ماسالا را میتوان با آب یا شیر گرم آماده کرد. کافیست یک قاشق از پودر آماده ماسالا را در آب یا شیر داغ بریزید و نوشیدنی درجه یک شما آماده نوشیدن است.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.