قهوه در کلمبیا در محیطهای مختلفی رشد میکند و شامل گونههای مختلفی است. به همین دلیل نمیتوان یک طعم خاص را برای این قهوه تعریف کرد. ولی به طور میانگین طعم آن ملایم و متعادل است. غلظت و بدنه متوسط و نرمی دارد و میزان اسیدیته آن از متوسط تا زیاد متغیر است. و پس از نوشیدن قهوه روی زبان نمیماند. طعم و عطر آن چیزی مانند عطر گل, مقدار ناچیزی میوههای استوایی, توتهای قرمز, سیب, طعم شیرینی مثل شکلات, نیشکر و کارامل است، رایحهی آن مثل میوهها, مرکبات و مقدار کمی مثل ادویههاست.
درجه آسیاب قهوه کلمبیا همچون قهوه گواتمالا به صورت دانه ریز،متوسط،درشت است.
با ابزاری مثل اسپرسوساز،ایروپرس،کمکس،وی۶۰،موکاپات دم آوری میشود
گونه قهوه کلمبیا ،دانه های عربیکاست که با درجه برشته کاری میان برشت تهیه میشود


