دم‌کردن با فرنچ پرس

coffee_with_french-press

استفاده از یک فرنچ پرس ساده ترین و بهترین راه برای تهیه قهوه عالی در خانه است. در واقع با تنها چیزی که شروع می‌کنید، استفاده از فشار دست ، یک فرنچ پرس (که «قوری فشاری» نیز نامیده می‌شود) و مقداری قهوه بیتا کافی است. برای رسیدن به یک قهوه خالص و خوش طعم، به سادگی ۷ مرحله زیر را دنبال کنید.

coffee-beans-grind

۱- آسیاب قهوه

آسیاب قهوه مخصوص فرنچ‌پرس بسیار مهم است که با اندازه درشت آسیاب و الک شود. با آسیاب درشت در واقع شما اجازه می‌دهید که عصاره‌گیری آهسته‌تر و بیشتری داشته باشید تا بتوانید یک قهوه با بادی بالا دریافت کنید. هر چند خردکردن درشت دانه‌ها هم می‌تواند گاهی موجب استخراج بد عصاره و حتا تلخی قهوه شود.

۲- افزودن قهوه به قوری

برای هر یک قاشق غذاخوری قهوه شما به ۱۱۰ گرم آب خالص نیاز دارید.اندازه متوسط قوری‌های فرنچ پرس ۱۶ اونسی یا ۴۶۰ گرمی می باشد که می‌توانید با ۴ قاشق غذاخوری مقدار مورد نیاز خود را تقسیم کنید.مطمئن باشید که قوری کاملا تمیز و خشک باشد

افزودن آب
ابتدا فقط نیمی از ظرف را پر کنید و ۲۵ ثانیه برای شکفتن قهوه صبرکنید

۳- افزودن آب

 آب را  به جوش بیاورید و بگذارید تا حدود ۴۵ ثانیه خنک شود. سپس آن را با شدت درقوری بریزید تا سابه (آسیاب‌شده) قهوه را اشباع کند. کلید اصلی این است که تمام سابه‌ها را به طور مساوی اشباع کنیم. قوری را به طور کامل پر نکنید. بلکه ابتدا حدود نصف قوری را پرکنید . ۲۵ ثانیه صبر کنید . سپس آب باقی مانده را به آن اضافه کنید، حال قوری را برای فرو رفتن قهوه‌ها تنها بگذارید. زمانی‌که آب را اضافه می‌کنید ،در بسیاری از قهوه های تازه شما میزان قابل توجهی نوعی از “فوم” را در بالای مایع قهوه  می‌بینید. این فوم را “شکوفه” می‌گویندکه در نتیجه خارج شدن  گاز C02 از قهوه تازه ایجاد  می‌شود.

پس از ۲۵ ثانیه قهوه را هم بزنید و باقی مانده آب را از بالا بریزید

۴-هم زدن و زمان بندی

پس از ۲۵ ثانیه انتظار و هم زدن قهوه و ریختن باقی‌مانده آب با یک تایمر (مثل تایمر قهوه موبایل) به مدت ۴ دقیقه شمارش معکوس را آغاز کنید .استفاده از تایمر برای تضمین ساخت یک قهوه با کیفیت اهمیت زیادی دارد

 

۵- گذاشتن درب پیستونی

پیستون درب را تا انتها بالا بکشید و در را روی ظرف بگذارید . دقت کنید بخش فنری دستگاه لبالب قهوه باشد

 

گذاشتن درب پیستونی

۶- فشار قوری

با اتمام زمان ۴ دقیقه بخش پیستون قوری را به سمت پایین تا انتها فشار دهید . گاهی ممکن است شما نیاز به تکرار چندباره این فشار و کمی بالا پایین بردن داشته باشید

ریختن فوری قهوه

۷- ریختن فوری قهوه

به محض این‌که پیستون را تا انتهای سطح قهوه فشار دادید باید سریعا قهوه را از داخل فرنچ پرس خالی کنید. اگر می‌خواهید یک فنجان از قهوه را صرف کنید و باقی را نگه دارید حتما قهوه دم کشیده را به ظرف دیگری منتقل کنید . هرچه قهوه بیشتر داخل قوری بماند بد مزه و تلخ‌تر خواهد شد.

 

دم‌کردن با فرنچ پرس
قهوه فرانسه یکی از انواع معروف قهوه است که در ایران طرفداران زیادی دارد. باید دقت کرد که قهوه فرانسه نوعی از قهوه نیست بلکه یک روش دم‌آوری قهوه است که تقریبا شبیه به چای آماده می شود. قهوه فرانسه بیتاکافی با دانه های تازه رست شده قهوه عربیکا و روبوستا آسیاب می شود . میزان کافئین قهوه فرانسه کمتر از سایر انواع قهوه است و یک گزینه عالی برای صبحانه است که می توان آن را به همراه شیر میل کرد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.