کافه موکا ( به ایتالیایی caffè mocha) :
نوع دیگری از قهوه لاته به صورت شکلاتی است. مانند یک کافه لاته بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه می شود اما به آن شکلات شیرین غالبا به شکل پودر کاکائو اضافه می شود. موکا را همچنین می توان با شکلات تلخ یا شیر شکلاتی تهیه نمود. در برخی کشور ها و گویش ها کافه موکا را با نام موکاچینو می شناسند.
این کافه خوش طعم به صورت گرم سرو می شود. یک قهوه موکا می تواند شامل یک لایه شیر یا خامه به جای شکلات داغ در بالایش باشد. همچنین می توان برای خوشمزه تر کردن این نوشیدنی ، اندکی پودر کاکائو یا مارشملو به سطح آن اضافه کرد. نوع سفید قهوه موکا مانند نوع اصلی تهیه می شود فقط بجای شکلات معمولی از شکلات سفید استفاده می شود.


