دم آوری قهوه با آئروپرس AeroPress

دم آوری قهوه با آئروپرس - AeroPress

یک دستگاه منحصر به فرد با ترکیبی از روش های دم‌آوری ساده و طولانی مدت است. این روش دم‌آوری برپایه فیلترینگ و غوطه‌وری است. به زبان ساده به این معنی که قهوه در آب غوطه‌ور و سپس با فیلتر کاغذی به خوبی فیلتر می شود. استفاده از فشار برای فیلتر کردن قهوه در AeroPress باعث تولید نوشیدنی اسپرسو نمی شود. به منظور رسیدن به “اسپرسو” شما به ۹ بار فشار دارید که باید در عرض حدود ۳۰ ثانیه عصاره‌گیری قهوه را کامل کند. با این حال در مقایسه با فرنچ پرس و دیگر روش‌های غوطه‌وری، آئروپرس به شما یک فنجان غلیظ قهوه تحویل خواهد داد.

سرهم‌بندی آئروپرس

سرهم‌بندی آئروپرس

ابتدا آئروپرس خود را سرهم کنید . مطمئن باشید که پیستون دستگاه خشک باشد . چون هر رطوبتی ممکن است مهروموم دستگاه را کاهش دهد و موجب نشتی قهوه در سمت دیگر باشد. برروی مخزن دم‌آوری اعدادی برای اندازه گیری درج شده است.

آسیاب قهوه

آسیاب قهوه

کیفیت آسیاب در میزان عصاره‌گیری خیلی اهمیت دارد. اندازه قهوه آسیاب شده مناسب آئروپرس باید ریز باشد اما نه به اندازه قهوه اسپرسو.شما میتوانید هنگام خرید از بیتا کافی نوع آسیاب را انتخاب کنید.

اندازه قهوه

پیشنهاد ما استفاده از ۱۶ گرم قهوه و ۲۳۵ گرم آب است. برای اندازه‌گیری این میزان قهوه کافیست پیمانه آئروپرس را پرکنید (دقت کنید قاشق غذاخوری ۵ گرم قهوه را در خود جای می‌دهد).استوانه دستگاه را به سمت بالا بگذارید و از راه قیف مخصوص قهوه را داخل مخزن بریزید.لحظاتی دیگر با یک فشار ۱۳ کیلویی قهوه‌ای عالی خواهید داشت.

شکفتن قهوه

شکفتن قهوه

حال آب را اضافه‌میکنیم .مجموع زمان تماس آب با قهوه باید بین ۹۰ ثانیه تا دو دقیقه باشد. آب ۸۷ درجهبرای دم آوری بسیار مناسب است . کافیست بعد جوشیدن آب ۲۰ ثانیه صبرکنید و سپس آب را داخل پیستون بریزید. ابتدا آب را تا نیمه مخزن پرکنید و لحظاتی منتظر شکفتن پودر قهوه باشید.

هم زدن و اضافه‌کردن آب

هم زدن و اضافه‌کردن آب

با همزن پهن دستگاه به آرامی قهوه را هم بزنید. حال ریختن آب را تا پرشدن مخزن ادامه دهید.فیلتری را که از قبل با آب داغ شسته‌اید و در درب دستگاه گذاشته‌اید را بردارید و سر مخزن را با کمی چرخاندن ببندید.

سروته‌کردن و فشار

سروته‌کردن و فشار

دستگاه دربسته را سروته کنید و روی یک فنجان دهن گشاد قرار دهید. به آرامی و سرعت یکنواخت شروع بع فشار رو به پایین پیستون کنید . شما حدودا یک فشار چنیدن کیلویی به پیستون وارد می‌کنید تا زمانی که صدای فس به نشانه تمام شدن آب دستگاه و آماده شدن قهوه خواهید شنید .

قهوه شما آماده است نوش جان.

آئروپرس یک ابزار ساده برای تهیه قهوه است
آئروپرس یک ابزار ساده برای تهیه قهوه است که توسط Alan Adler در کم‌تر از یک دهه پیش ابداع شد. دم کردن قهوه با آئروپرس نسبت به ابزارهای دیگر از جمله دریپ کافی میکر (Drip Coffee maker) بسیار ساده ‌تر است و در کم تر ۲ دقیقه یک فنجون قهوه دل چسب با عطر و طعم بی ‌نظیر را به ما هدیه می ‌دهد و در بین قهوه‌ نوش‌های حرفه‌ای جایگاه ویژه‌ای دارد. چندین روش برای دم آوری توسط آئروپرس وجود دارد که می‌توانید آنها را جستجو کرده و تجربیات خود را با ما در شبکه های اجتماعی بیتاکافی درمیان بگذارید.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.